Футболистът на Левски Жорди Гомес заяви, че все още не знае

...
Футболистът на Левски Жорди Гомес заяви, че все още не знае
Коментари Харесай

Жорди Гомес: Не е сигурно, че ще остана в Левски

Футболистът на " Левски " Жорди Гомес съобщи, че към момента не знае дали ще остане в клуба през идващия сезон. Испанският халф добави и, че е благополучен от това, че тимът е намерил положителната си форма, въпреки и в края на сезона.

" Имам контракт с Левски за още един сезон, само че във футбола това не значи нищо. В момента мисля за края на сезона по-късно ще забележим какво ще се случи. Фокусирал съм се върху това да приключим с трофей сезона. Ще приказваме с управлението, с цел да забележим дали имаме предпочитание да продължим работата си дружно ", съобщи Жорди Гомес.

" Преди не играехме толкоз добре, само че в този момент нещата се усъвършенстваха. Може би и новата скица ни пасва повече. Хубаво е, че в края на сезона успяхме да намерим положителната си форма. Предстоят ни доста значими срещи, изключително финала за Купата. Надявам, се да зарадваме хилядите последователи ", добави халфът. Според него при започване на годината футболистите на " Левски " не са се показали на нужното равнище.

" Имаше разочарования след първите мачове напролет, само че с успеха над ЦСКА - София нещата потеглиха нагоре. Заслужено сме на край за купата. Мачът е доста значим, любимци сме и би трябвало да спечелим. Дойдох тук за трофей. Ако го спечелим, може да смятам сезона за сполучлив ", приключи някогашният футболист на " Уигън ". Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР